PRO Poul Rosendorf

Vejen mod ......
I 80'erne blev jeg bidt af en gal transistor, derfor var min vej banet til elektronik. Samtidigt kom de første hjemmekomputere og jeg gik til EDB i den lokale ungdomsskole, hvor vi arbejdede på en maskine der gemte data på hulstrimmel! Derfor fik jeg sparet op til en VIC20, farvekomputer med båndstation, den havde serienummer 164!

Nu var det bare med at lave og designe noget elektronik der kunne styres af VIC'en.

 

Nyheden var så Commodore 64 da den kom frem, masse nye muligheder med at udvikle programmer og hardware, jeg fik kontrakt med Silver solarie gruppen, at udvikle Solkomputer baseret på 64'eren. Det lykkedes og der kørte nogle af dem.

 

Næste skridt var revolutionen med lyd som var AMIGA computerens force og selvfølgelig skulle jeg være med på det nyeste, jeg designerede den første Soundsampler til Amigaen, og den blev godkendt af Commodore. På en udstilling var Amiga og musik præsenteret og for første gang var det lyde der var optaget på komputeren der blev afspillet, Jeg producerede sampleren under navnet CREATIVE SOUND SYSTEMS, Sound Processor 8 (SP8).

 

Sampleren var højkvalitets udstyr. Den fangede interessen hos et firma der lavede styringer med Amigaen, og de ville lave Voice responce system og jeg skulle designe og producere indstikskort til Amigaen der kunne afspille og indspille lyd samt DTMF toner og sende dem videre til behandling, jeg producerede dem indtil Commodore Amigaen DØDE.

 

Næste skridt var PC, marked for solarier begyndte at blomstre og jeg fik forespørgsel på sol komputer med software og hardware til styring af disse, disse var meget effektive og driftsikre derfor blev de forhandlet igennem solarie forhandlere, solarie kæden SUN-TAN var betjent af disse. Nu Hed firmaet også Creative Sun Systems.

 

.... Min fremtid, vil jeg bruge på noget hvor jeg kan forene kendskab til elektronik, miljø, det sociale og den store passion for Innovation elektronik; Oxyguard international A/S. 


Søgeord for søge-robots.

Poul Rosendorf, Elektronik mekaniker, Elektronik tekniker, Elektronik udvikler, Elektronik Indkøber, Elektronik Teknisk leder, Elektronik Inspektør, Elektronik Selvstændig, IT Projektudvikler, Fitness overvægts coach, Fitnesscenter ejer, Fitnessudstyr salg, Fitnessudstyr indkøber, Fitnessudstyr reparation, Boglig udlejning


PRO